sreda, 17. avgust 2011

Preseason, week 2

Po nekaj dneh premora je tu že drugi teden predsezone. Ekipe so imele nekaj dodatnih treningov od prvih tekem in nekaj moštev bi tokrat moralo prikazati malce več. Prve postave tudi tokrat ne bodo igrale več kot nekaj napadov. To bo torej še ena priložnost za neuveljavljene igralce, da pokažejo, kaj znajo. ESPN America bo v neposrednem prenosu predvajal tri tekme.

V noči na petek bosta odigrani prvi dve tekmi ta teden. Najprej Patsi in Bucsi. Zanimivo bo videti, če bo tudi tokrat napad Tampe deloval tako zanesljivo. Verjetno je čas, da New England prvič na ogled postavi svoje starterje. Sledila bo tekma med Eaglesi in Steelersi. Zanimivi so predvsem slednji, ki v prvi tekmi niso prikazali nič navdušujočega.

petek, 1.30: NE @ TB
petek, 2.00: PHI @ PIT (ESPN America)

Tudi drugi dan bo nekaj zanimivih tekem. Srečali se bodo Lionsi in Brownsi. Dve ekipi, ki imata za sabo dolgo obdobje brez spodbudnih rezultatov, a sta sedaj na poti navzgor. Prejšnji teden sta obe začeli zelo dobro. Pri Panthersih bo tokrat Newton igral že od začetka proti Dolphinsom, pri katerih se bo prvič predstavil Bush.

sobota, 1.00: WAS @ IND
sobota, 1.30: DET @ CLE
sobota, 1.30: KC @ BAL
sobota, 1.30: CAR @ MIA
sobota, 2.00: ARI @ GB
sobota, 2.00: ATL @ JAC (ESPN America)

V noči na nedeljo bomo videli, če so 49ersi našli kakšno rešitev za svoj napad, igrali bodo proti Raidersom. Locker bo s Titansi gostoval pri Ramsih. Saintsi bodo gostovali pri Texansih. Predvsem slednji so v prvo spočili velik del začetne postave, tokrat želimo videti več od te ekipe, ki naj bi letos spet napadla končnico.

nedelja, 2.00: TEN @ STL
nedelja, 2.00: OAK @ SF
nedelja, 2.00: NO @ HOU
nedelja, 2.30: BUF @ DEN
nedelja, 4.00: MIN @ SEA

Četrti dan drugega tekmovalnega tedna bomo videli dve tekmi. Od vseh štirih ekip so v prvo največ pokazali Chargersi, vsi ostali so imeli precej več težav. Še največ Bengalsi, ki so že po nekaj minutah zaostajali 0-14 pa tudi kasneje niso igrali dobro.

ponedeljek, 1.00: CIN @ NYJ
ponedeljek, 2.00: SD @ DAL

Za konec tedna bo sledila še tekma med Giantsi in Bearsi. Oboji so doslej v napadu pokazali zelo malo, obrambi sta boljši. Morda najbolj zanimiva bitka bo med napadalno linijo Bearsov in obrambno linijo Giantsov.

torek, 2.00: CHI @ NYG (ESPN America)


0 x komentirano:

Objavite komentar