sobota, 3. september 2011

Napoved: AFC South

Ostale so napovedi za še štiri divizije, tokrat pogled na jug konference AFC. Tu je zadnja leta dominiral Manning s svojimi Coltsi. Kar sedem naslovov prvakov v devetih letih. Ostala dva naslova so osvojili Titansi. Nekaj nastopov v končnici so zbrali še Jaguarsi, Texansi tam še nikoli niso bili.


Najprej pogled v spored. Ekipe te divizije bodo igrale proti ekipam divizij AFC North in NFC South. V tem delu je to eden najtežjih sporedov v ligi. Če prišetejmo dejstvo, da AFC South ni med najslabšimi divizijami, wild carda za to divizijo skoraj gotovo ne bo. Poglejmo še dve tekmi, ki sta različni ekipam iste divizije v letošnji sezoni.

Colts: vs. KC, @ NE
Jaguars: @ NYJ, vs. SD
Texans: @ MIA, vs. OAK
Titans: vs. DEN, @ BUF

Največ dela za Coltse in Jaguarse, najlažje bo Titansom.

NAPOVED

Indianapolis Coltsem mnogi napovedujejo nazadovanje, vendar jaz tega mnenja ne delim. Lani so res dosegli "le" 10 zmag, a bilo je kar nekaj poškodb in tudi tisto tekmo v končnici bi z malce boljšimi reakcijami trenerja in nekaj sreče dobili. Manning bo letos morda zamudil tekmo ali dve, kasneje bodo Coltsi znova nizali zmage in zanesljivo dobili divizijo. IND (11-5).

Houston Texansi so znova popularen izbor za nastop v končnic. Kot vsakič zadnjih nekaj let tudi tokrat napovedujejo prvi preboj v januar, a tokrat jim ne bom nasedel. Kubiak je večkrat pokazal, da ni za glavnega trenerja v NFL. Letos gredo v sezono z novim koordinatorjem obrambe, katere shema bo spremenjena. Vse to bo povzročilo, da bo spet premalo. HOU (8-8).

Tennessee Titansi so bili le tri leta nazaj ekipa z največ zmagami v rednem delu v AFC. Sedaj je situacija precej drugačna. Hasselbeck je nov QB, v ozadju bo na svojo priložnost čakal Locker. Johnson je nekaj dni nazaj podpisal pogodbo, vendar vprašanje, kako se bo izšlo letos z njim. Po razpadu sistema lani me ekipa letos ne prepriča. TEN (6-10).

Jacksonville Jaguarsi so lani bili do zadnjega v borbi za končnico, čeprav še sedaj točno ne vem, kako jim je to uspelo. Na koncu tiste priložnosti niso izkoristili in za to trenersko ekipo teh priložnosti morda več ne bo. Gabbert je QB prihodnosti, vendar so začetki vedno težki. Garrard je že večkrat dokazal, da ga je treba zamenjati. JAC (5-11).

ANKETA

Kdo bo prvak divizije?


0 x komentirano:

Objavite komentar