nedelja, 18. september 2011

Napoved zmagovalcev, W2, nedelja

Drugi teden NFL sezone je oddaljen le še enkaj ur in čas je za napovedi današnjih tekem. Tokrat se mi je pridružil Boris (twitter: @CardsFan6). V prvem tednu je zmagal Vlado z dosežkom 10-6. Bomo videli, če bomu komu od naju uspelo to preseči.

Raiders @ Bills

Jure: Obe ekipi sta dosegli lepi zmagi v gosteh. Billsi so me bolj prepričali, tokrat igrajo doma, kar utegne biti pomemben faktor. Raidersi so prepotovali celo Ameriko za tekmo ob 13.00 po vzhodnem času. BUF 24-17.

Boris: Billsi so sezono začeli prepričljivo z visoko zmago nad Chiefsi, Raidersi malo manj. Vsekakor nas čaka zanimiva tekma, zmago namenjam Raidersom, 17-14.

Packers @ Panthers

Jure: Kljub zelo vščeni predstavi Newtona in Caroline je zelo skoraj nemogoče izbrati drugače. GB 33-21.

Boris: Cam Newton je podrl rekord rookie-ja v prvi NFL tekmi, tokrat ga čaka VELIKO večja ovira. Hladen tuš za Cama, 34-12.

Chiefs @ Lions

Jure: Verjetno ni ekipe v ligi, ki bi si želela igrati to tekmo v Detroitu. Po dolgih letih so pričakovanja velika, motiviranost na prvi domači tekmi bo ogromna, navijači čakajo to tekmo zelo dolgo. DET 27-10.

Boris: No contest, really. Detroit 24-7.

Browns @ Colts

Jure: Težka napoved. Dam Brownsem še zadnjo priložnost, da se zberejo in upravičijo moja pričakovanje pred sezono. Tega so proti razglašenim Coltsem vsekakor sposobni. CLE 24-13.

Boris: Manning-less Colts ali Brownsi? Zna bit zanimiva tekma, Brownsi navsezadnje le nimajo takšnega zračnega napada kot ga premore Houston, a vendarle se bodo na koncu veselili. 21-10.

Buccaneers @ Vikings

Jure: Vikingsi so se z napadom po zraku osmešili, a Chargersi imajo odlično obrambo. Tokrat bo lažje, tudi Peterson bo pomagal. Zmaga ostaja doma. MIN 24-14.

Boris: Veliko presenečenje lanske sezone Tampa je letos začela s porazom proti Detroitu, a to jih ne bo ustavilo. Na drugi strani McNabb porazno v prvem tednu, podal je le za 39y! Vikingi 0-2, 17-10.

Bears @ Saints

Jure: Ko so Bearsi pred sezono videli spored, so si rekli: "Če preživimo prva dva tedna 1-1, smo dobri." Eno zmago imajo, sedaj sledi poraz. NO 27-17.

Boris: Ali lahko Bearsi ponovijo predstavo izpred enega tedna? Tokrat jih čaka velika ovira, Saintsi, ki bodo željani prve zmage in to doma. Tesna tekma, zmaga ostaja doma. 27-21.

Jaguars @ Jets

Jure: Ryan je svojo ekipo večkrat spomnil, kako so izgubili, ko so Jaguarsi nazadnje gostovali pri njih v New Yorku. To bo zelenim dalo še dodatne motivacije. NYJ 27-14.

Boris: Jetsi so se proti Dallasu zares srečno izvlekli, tokrat tega ne bo, saj bodo zanesljivo slavili, 31-14.

Seahawks @ Steelers

Jure: Tudi z igro iz prejšnjega tedna bi Steelers morda to tekmo dobili. A tiste igre tokrat ne bo, Pittsburgh bo prevladal. PIT 28-3.

Boris: Obe ekipi sta v prvem tednu doživeli hladen tuš ter sezono začeli z 0-1. Steelersi z Big Benom na čelu bodo tokrat pokazali pravi obraz, rezultat 21-7.

Ravens @ Titans

Jure: Če mislijo Titansi igrati na približno isti ravni kot na prvi tekmi, bi bilo bolje, da te tekme ne igrajo in oddelajo kak trening več. BAL 34-10.

Boris: Ravensi so praktično razbili Jeklarje v prejšnem tednu, medtem ko so Titansi nesrečno izgubili proti Jaguarsom. Glede na videno iz prvega tedna je zmagovalec znan, 24-7.

Cardinals @ Redskins

Jure: Washington je dolgo čakal, da začne sezono z zmago. Sedaj bi rad začel z 2-0, ampak ne bo šlo. Grossman bo tokrat odigral slabše, kar bo dovolj za zmago Cardinalsev. ARI 24-23.

Boris: Washington je prejšni teden presenetljivo ugnal bolnišnico iz New Yorka in tudi tokrat igrajo pred svojimi navijači, medtem ko je secondary Cardinalsov rookie-ju Camu Newtonu prejšni teden dopustil kar 425 y. Na mojo žalost tudi tokrat ne bo nič drugače, zmaga ostaja v prestolnici, 24-14.

Cowboys @ 49ers

Jure: Cowboysi si še enega poraza ne smejo privoščiti. Romo bi tokrat moral igrati bolje. 49ersi so igrali dobro, a nasprotnik ni bil zrel za začetek sezone. DAL 27-17.

Boris: Nesrečno, res nesrečno so izgubili prejšni teden proti Jetsom Cowboysi, medtem ko je SF pometel z Seahawksi. SF igra doma, zmago namenjam slednjim, 24-17.

Bengals @ Broncos

Jure: Broncosi so pokazali, da lahko igrajo, a je bilo nekaj napak preveč. Tokrat je čas za zmago. Če ne bo neumnosti, jo lahko dosežejo. DEN 21-10.

Boris: Orton tako slabe tekme skoraj ne more več ponoviti, tokrat bo drugače, svoj bes bo stresel nad žrtvami iz Cincinnatija, 17-6.

Texans @ Dolphins

Jure: Za Dolphinse je to tekma preživetja. Pokazali, da lahko igrajo v napadu, obramba ima težave. Texansi so najbolj spremenljiva ekipa v ligi. Tokrat jih čaka poraz. MIA 21-17.

Boris: Chad Henne je super začel sezono, pa vendar je zapustil igrišče z povešenim obrazom. Tudi tokrat jih čaka ekipa z super zračnim napadom, Miami tako začenja sezono 0-2. Rezultat 28-17.

Chargers @ Patriots

Jure: Mnogi razglašajo, da je zmagovalec te tekme že znan. Po moje bo zelo tesno in zgolj zaradi prednosti domačega terena izbiram Patriotse. Domača obramba utegne tokrat požreti še več yardov. NE 31-28.

Boris: Derbi tega kroga, enostavno ni prav izrazitega favorita, a vendar domači teren, Tom Brady in zmaga ostaja doma. 27-24.

Eagles @ Falcons

Jure: V NFC skoraj ni bolj ugodnega nasprotnika za Eaglese. Od zadnjih 9 tekmah so Falconsi zmagali le 1-krat. Tokrat imajo ti še nekaj težav in Eaglesi bodo 2-0. PHI 35-24.

Boris: Atlanta je grdo izgubila tekmo proti Bearsom, tokrat jih čaka Dream Team. Tako slabe tekme Falconsi enostavno ne morejo več ponoviti če želijo v Superbowl, a vendar majčkeno prednost namenjam Vickovi falangi, 21-17.


2 x komentirano:

če sem prav preštel, sem te premagal, pa še rekord imam. YEEEEEEEEEEES!!!! :D

Pa ja, jaz sem spet iskal presenečenja, ampak vedno vzamem napačna.

Objavite komentar