torek, 13. september 2011

Tekma tedna, W1

Imeli smo izbor za tekmo leta pred začetkom sezone in imeli ga bodo tudi med sezono. Najprej bodo sledili izbori za tekmo tedna, na koncu še za tekmo leta. Vsak teden bom predstavil nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrsatitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Saints @ Packers
Še kr zanimivo uvodno srečanje, kjer sprememb vodstva ni bilo, a so Saintsi igrali do konca in mi z malce več sreče lahko izenačili.

Bengals @ Browns
Vse do TD-ja slabi dve minuti pred koncem je bila tekma odprta. Najprej vodstvo Bengalsov, nato vodstvo Brownsev, ki niso uspeli pobegniti. Zadnji preobrat so zrežirali Bengalsi.

Lions @ Buccaneers
Kot smo pričakovali, noben ni dominiral. Prvo večjo prednost so si nabrali Bucsi, Lionsi so se vrnili, na koncu so bili Bucsi blizu, a za izenačenje je zmanjkalo časa.

Panthers @ Cardinals
Izjemna predstava Newtona, na drugi strani je zelo dobro igral Kolb. To je omogočilo, da nobena ekipa ni vodila za več kot 7 točk.

Cowboys @ Jets
Cowboysi so bili več kot pol tekme boljši, a so na koncu odigrali slabo in Jetsi so pripravili velik preobrat in slavili s FG-jem manj kot minuto do konca.


Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar