nedelja, 11. september 2011

Napoved zmagovalcev, W1, nedelja

Tako kot v četrtek se mi je tudi danes pridružil gostujoči napovedovalec tekem in sicer Vlado (znan tudi kot Rockstar). Tokrat hiter pogled v vseh 13 dvobojev, ki bodo na sporedu danes.

Steelers @ Ravens

Jure: Te tekme so vedno zelo zanimive. Pittsburgh ima poleg super obrambe zelo dober napad, poteze Baltimorja to poletje me niso prepričale. PIT 17-10.

Vlado: Tekma velikih rivalov z odličnimi posamezniki v obeh moštvih. Jeklarji imajo močnejšo ekipo kot njihovi divizijski rivali, zato jim pripisujem zmago 21-17.

Falcons @ Bears

Jure: To bo prva prava tekma za Cutlerja po predčasnem odhodu z igrišča na lanski tekmi za naslov NFC prvaka. Ker je tekma pozno poleti, v Chicagu še ni mrzlo in Atlanta bo lahko dosegla kar nekaj točk in dobila tekmo. ATL 37-24.

Vlado: Chicago se je pred sezono srečeval z veliko notranjimi problemi. Prva tekma bo že lepo pokazala, v katero smer bo krenila njihova sezona. Atlanta je že na letošnjem naboru nakazala, da ima letos visoke cilje. Zmaga bo vseeno ostala doma 35-27.

Bengals @ Browns

Jure: Cincinnati je velika uganka. Končno bomo videli, kako ta spremenjena ekipa deluje vseh 60 minut. Cleveland je v vzponu in je trenutno boljši. CLE, 17-9.

Vlado: McCoy dokazuje, da ima potencial postati prvi QB Brownsov prihodnosti, na drugi strani pa bo svojo prvo priložnost dobil Andy Dalton. Zmaga bo ostala doma 24-9.

Colts @ Texans

Jure: Še vedno nisem prepričan v super sezono Texansev, a v prvo bodo zmagali. Coltsi se še iščejo, Houston doma ne sme izgubiti. HOU 27-14.

Vlado: No Peyton no fun. Vse kaže, da je sezona za Indianapolis izgubljena še predno se je začela. Houston ima sedaj idealno priložnost, da končno osvoji divizijo in se prebije v končnico. Kvaliteto ima, ampak jo bodo morali pokazati od prve tekme naprej. Zmaga ostaja doma 27-10.

Titans @ Jaguars

Jure: Po sumljivi potezi vodstva ekipe Jacksonvilla mi ne preostane drugega, kot da izberem Tennessee. Malce bodo tekli, malce bo prispeval Hasselbeck in to bo dovolj za zmago. TEN 23-6.

Vlado: Chris Johnson vs Maurice Jones-Drew. Tekmo tekačev bo dobil prvi, zmaga pa bo šla v glasbeno prestolnico ZDA, 24–34.

Bills @ Chiefs

Jure: Pred sezono sem napovedal, da bodo Chiefsi slabši. Vsaj za zdaj se te napovedi držim. Billsi bodo dobili tekmo v gosteh. BUF 17-10.

Vlado: Lanskoletna tekma med tema dvema nasprotnikoma je šla v podaljške, kjer je zmagal KC. Tokrat pričakujem lažjo tekmo za domačine in zmago po rednem delu 21-10.

Eagles @ Rams

Jure: Po vseh pridobitvah v Philadelphii je ves razmislek tu odveč. Morda bo malce bolj tesno kot nekatere tekme lani, a St. Louis je še vedno predaleč. PHI 31-13.

Vlado: Philadephia se je pred sezono močno okrepila in nakazala svoje letošnje cilje. STL pa si je za letošnjo sezono zadal cilj uvrstitve v končnico. Če bodo hoteli doseči ta cilj, bo potrebno zmagovati doma. Vseeno jim tokrat ne bo uspelo, 20–24.

Lions @ Buccaneers

Jure: Zelo zanimiva tekma, ki gre lahko v obe smeri. Stafford je zdrav in ob dobrem začetku je sposoben poskrbeti za hitro vodstvo. Tampa lahko računa predvsem na izenačeno tekmo in na priložnost ob koncu, vendar tokrat te ne bo. DET 30-14.

Vlado: Tampa se bo poskušala maščevati za lanski ne popolnoma zaslužen poraz. Detroit pa bo skušal jadrati na krilih lanskih 4 zaporednih zmag, s katerimi so zaključili sezono. Tekma bo napeta do konca, pričakujem pa zmago Lionsov 27-21.

Panthers @ Cardinals

Jure: Po razpadu lani Carolina začenja znova. Na prvo zmago bo treba še počakati, Arizona je s Kolbom trenutno boljša. ARI 24-13.

Vlado: Gostovanje slabe Caroline je idealna priložnost za Arizono, da z novim QB-jem začne novo sezono z zmago, 21–7.

Vikings @ Chargers

Jure: Chargersi si tokrat slabega začetka ne bodo privoščili in bodo že v prvo pokazali, da gre z njimi resno računati. SD 35-10.

Vlado: SD ima boljši tako napad kot obrambo. Zmaga bo ostala doma, 38–14.

Seahawks @ 49ers

Jure: Tekma, v kateri se lahko zgodi karkoli. Seattle je morda v še bolj izgubljenem položaju, San Francisco bo doma začel z zmago. SF 17-13.

Vlado: Še en dvoboj divizijskih rivalov. Pričakujem napeto tekmo do konca in zmago 49ersov 30-27 po podaljšku.

Giants @ Redskins

Jure: Vse, kar morajo Giantsi narediti je spustiti žogo na tla. Bradshaw in Jacobs lahko skoraj sama premagata Washington. NYG 23-13.

Vlado: Two minute drill se bo tokrat začel s prvim sodnikovim žvižgom. Washington z Gossmanom na položaju QB-ja nima možnosti za zmago. Giants 30-12.

Cowboys @ Jets

Jure: Jetsi so naredili nekaj sumljivih potez to poletje, Greene bo moral pokazati veliko, kar bo težko. Dallas bo pripravil presenečenje dneva. DAL 20-14.

Vlado: Kot vsako leto imata obe ekipi visoke aspiracije tudi v tej sezoni. Tokratna tekma je bolj pomembna za domačine, zato pričakujem njihovo zmago 14-6.


0 x komentirano:

Objavite komentar