nedelja, 11. september 2011

NCAA, week 2, dan 3

Za nami je še ena fantastična sobota. Ogromno zanimivih tekem z odličnimi zaključki. Večkrat ta teden sem omenil tekmo med Michiganom in Notre Dame in ta vsekakor ni razočarala. Michigan je v zadnji četrtini nadoknadil kar 17 točk zaostanka in zmagal. Od nerangiranih velja omeniti še dvoboj med Iowo in Iowo State. Ekipi sta igrali kar tri podaljške, na koncu je presenetljivo slavila Iowa State. Spodaj pregled za vseh najboljših 25.

uspešnost rangiranih ekip: 19/21
uspešnost rangiranih ekip proti ostalim: 18/19

#1 Alabama: @ Penn State. Alabama je zanesljivo odpravila tudi malce težjega nasprotnika. Penn State je tokrat dosegel en TD, a šele v zadnjih minutah. W, 27-11.

#2 Oklahoma: bye.

#3 Florida State: vs. Charleston Southern. Vse je bilo odločeno po nekaj minutah. W, 61-10.

#4 LSU: vs. Northwestern State. Zmagovalec je bil znan nekaj trenutkov po uvodnem sodnikovem žvižgu. W, 49-3.

#5 Wisconsin: vs. Oregon State. Oregon State je odigral malce bolje kot prejšnji teden, a Wisconsin je trenutno vrhunska ekipa in drvi k finalu konference in morda tudi k BCS finalu. W, 35-0.

#6 Boise State: bye.

#7 Virginia Tech: @ East Carolina. Virginia Tech je imela znova precej težav proti malce slabši ekipi. Na koncu jim je vendarle uspelo preprečiti presenečenje. W, 17-10.

#8 Texas A&M: bye.

#9 Oklahoma State: vs. Arizona. Cowboysi so si hitro nabrali nekaj prednost in zmaga ni bila nikoli ogrožena, vendar so Wildcatsom dopustili kar veliko yardov. Ti lahko kljub porazu gledajo pozitivno v prihodnost, ko sledijo bitke znotraj Pac-12. W, 37-14.

#10 South Carolina: @ Georgia. Vrhunska tekma. Najprej smo videli veliko obrambe, kasneje pa z vsako četrtino več točk. Videli smo TD special teamov, TD obrambe. Vse, na tekmi smo videli vse. V zadnji četrtini kar 39 točk in zmaga South Caroline. Georgia je v velikih težavah. W, 45-42.

#11 Oregon: vs. Nevada. Oregon je pokazal, da prejšnja tekma ni bila pravi pokazatelj. W, 69-20.

#12 Stanford: @ Duke. Stanford je imel sprva nekaj težav, v drugem delu pa se je razlika hitro večala. W, 44-14.

#13 Arkansas: vs. New Mexico. Lahka zmaga. W, 52-3.

#14 Ohio State: vs. Toledo. Toledo je uprizoril scenarij, ki si ga ni predstavljal nihče. Velik del tekme je vodil in grozil vse do konca, vendar je zmago vendarle odnesel Ohio State. Vsekakor je bila to ena slabših tekem za Buckeyese v zadnjih letih. W, 27-22.

#15 Nebraska: vs. Fresno State. Tekma ni bila tako lahka kot se je zdelo nekaj dni nazaj. Počasi postaja jasno, da Nebraska ne sodi višje. Na koncu vendarle povratek in zmaga, kar je najbolj pomembno. W, 42-29.

#16 Baylor: bye.

#17 West Virginia: vs. Norfolk State. Lahka zmaga. W, 55-12.

#18 Michigan State: vs. Florida Atlantic. Lahka zmaga. W, 44-0.

#19 Missouri: @ #24 Arizona State. Kot sem napovedal, Arizona State je dobila to tekmo, čeprav je bilo na koncu zelo tesno. Sun Devilsi so zapravili 14 točk prednosti in šele v podaljšku odločili srečanje v svojo korist. Missouri je še drugi teden zapored pokazal manj od pričakovanj. L, 30-37.

#20 Mississippi State: @ Auburn. Tudi druga SEC tekma večera ni bila odločena vse do konca. Najbolj je izstopala obramba Mississippi Stateta, ki je tokrat povsem odpovedala. Bolje je igral napad in še nekaj sekund do konca ni bilo nič odločeno. Na koncu je Bulldogsom zmanjkalo manj kot 5 cm, da bi izsilili podaljšek. Auburn je preživel še en teden več. L, 34-41.

#21 Texas: vs. Brigham Young. Texas je tekmo dobil, čeprav je bilo precej težje kot sem pričakoval. BYU je hitro povedel 13-0. Nato so domači zamenjali QB-ja, več tekli in igrali bolje v obrambi. Na koncu tesna zmaga. W, 17-16.

#22 Florida: vs. UAB. Lahka zmaga. W, 39-0

#23 TCU: @ Air Force. TCU se je vrnil z zanesljivo zmago, vendar obramba še vedno ni na lanskem nivoju. W, 35-19.

#25 South Florida: vs. Ball State. Lahka zmaga. W, 37-7.


0 x komentirano:

Objavite komentar