ponedeljek, 5. september 2011

Napoved: NFC East

Začel sem na vzhodu, končujem na vzhodu. Tokrat v konferenci NFC. Ena od značilnosti te divizije, da tu "strokovnjaki" vsako leto največ grešijo pri svojih napovedih. Večinoma izberejo lanskega prvaka, ta pa naslova ni ubranil vse od leta 2004. V zadnjih sezonah so konkurenčne tri ekipe, Redskinsi že dolgo iščejo pot iz globoke luknje.


Najprej pogled v spored. Ekipe te divizije bodo igrale proti ekipam divizij NFC West in AFC East. V tem delu je to srednje težki spored. Poglejmo še dve tekmi, ki sta različni ekipam iste divizije v letošnji sezoni.

Eagles: @ ATL, vs. CHI
Giants: @ NO, vs. GB
Cowboys: vs. DET, @ TB
Redskins: @ CAR, vs. MIN

Največ dela za Giantse, najlažje bo Redskinsom.

NAPOVED

Dallas Cowboysi so lani po menjavi trenerja pokazali povsem drug obraz. Če ne bi naredili nekaj smešnih napak, bi v zadnjih osmih tekmah izgubili le enkrat. A to je zgodovina. Po poškodbi se vrača Romo, ki bo letos del zelo nevarnega napada. V obrambi je še nekaj lukenj, vendar je po menjavi koordinatorja obrambe v začetku vedno tako. DAL (11-5).

New York Giantsi so lani kljub ogromnemu številu izgubljenih žog prišlo do solidnega rezultata (10 zmag). Letos je dobrih lovilcev manj, napadalna linija je močno spremenjena in več se bo treba zanašati na tek. Obramba kljub nekaterim poškodbam lahko igra zelo dobro, kar bo dovolj za drugo mesto. NYG (10-6).

Philadelphia Eaglesi so se na nekaterih pozicijah močno okrepili, vendar ekipa še ni kompletna. Zasedba na napadalni liniji še vedno ne prepriča in to je pri igri Eaglesev morda najbolj pomembno. Vick bo zelo težko ponovil lansko sezono, vse ostale ekipe si bodo močno želele premagati "Dream Team." PHI (9-7).

Washington Redskinsi imajo trenerja z uspehi v preteklosti, imajo solidnega GM-a pa še vedno ne gre. Letos naj bi vse skupaj izgledalo bolje kot lani, vendar podajalca še vedno ni. Tudi letos bodo Redskinsi v tej diviziji težko naredili kaj opaznega. Kako dolgo lahko Shanahan brez rezultatov ostane na stolčku? WAS (7-9).

ANKETA

Kdo bo prvak divizije?


0 x komentirano:

Objavite komentar