nedelja, 4. september 2011

Napoved: AFC North

Na vrsti je sedma napoved letošnje sezone, tokrat edina preostala divizija v konferenci AFC. Na severu v zadnjih letih prevladujeta dve ekipi. Steelersi so bili prvaki 6-krat, Ravensi 2-krat. Edini preostali naslov so odnesli Bengalsi. Brownsi so kar šest od zadnjih osem sezon končali na zadnjem mestu.


Najprej pogled v spored. Ekipe te divizije bodo igrale proti ekipam divizij AFC South in NFC West. V tem delu je to eden najlažjih sporedov v ligi. Poglejmo še dve tekmi, ki sta različni ekipam iste divizije v letošnji sezoni.

Steelers: vs. NE, @ KC
Ravens: vs. NYJ, @ SD
Browns: vs. MIA, @ OAK
Bengals: @ DEN, vs. BUF

Največ dela za Ravense, najlažje bo Bengalsom.

NAPOVED

Pittsburgh Steelersi so bili lani le eno stopničko oddaljeni od končnega cilja. Tudi letos bodo zelo nevarni. Čeprav predsezona ni najboljše merilo, lahko rečem, da so v nekaterih trenutkih izgledali odlično. Roethlisberger bo podal za več kot 4000 yardov, obramba bo naredila ostalo in zmage se bodo spet zelo hitro nabirale. PIT (12-4).

Cleveland Brownsi so lani sredi sezone prvič igrali z McCoyjem in takoj je bilo jasno, da so našli rešitev na QB poziciji. Nekdanji podajalec Texasa se je hitro znašel, še več je pokazal v letošnji predsezoni. Z malce sreče bi Cleveland lani imel precej vež zmag, a te bodo prišle letos. Brownsi bodo največje presenečenje sezone. CLE (10-6).

Baltimore Ravensi so to poletje naredili kar nekaj zanimivih menjav. Vsi vemo, da bo imel Rice zelo dobro sezono, a več bo moral pokazati tudi Flacco, kar pa se bo zelo težko zgodilo. Obramba je še eno leto starejša, kar se bo vse bolj poznalo. To bo malce slabša sezona za Baltimore, vendar bo ob lažjem sporedu pozitiven končni izkupiček dovolj za končnico. BAL (9-7).

Cincinnati Bengalsi so v velikih težavah. Odšel je prvi QB, odšel je prvi WR, prvi RB se potika po zaporih. Po doslej videnem čaka Daltona še dolga pot, da bo lahko rekel, da je vsaj približno pripravljen. Obramba je dobra, a to letos ne utegne biti dovolj. Brez točk se tekem ne zmaguje in teh bo letos precej malo. CIN (3-13).

ANKETA

Kdo bo prvak divizije?


0 x komentirano:

Objavite komentar