ponedeljek, 19. september 2011

Najboljših 5

Druga NFL nedelja je mimo. Poglejmo, katerih pet ekip je tokrat najbolj navdušilo.

1. Tennessee Titans. Prejšnji teden so bili Ravensi največje presenečenje, tokrat največje razočaranje. Titansi so jih odpravili presenetljivo lahko. Chris Johnson je sicer še vedno daleč od lanske ali predlanske forme, a vsi ostali so odigrali zelo dobro. Kar 358 yardov po zraku.

2. Buffalo Bills. Predvsem drugi polčas je bil neverjeten in znova smo videli izjemno učinkovit napad te ekipe. Sedaj so na dveh tekmah skupaj dosegli še 79 točk. Po letu 1999 je samo dvema ekipama uspelo doseči TD pri vsaki posesti v drugem polčasu. Štiri leta nazaj Steelersom in včeraj Billsom.

3. Atlanta Falcons. Tokrat smo videli precej boljšo razporeditev akcij. 29 tekov, 28 podaj in posledično pozitiven rezultat. Obramba sicer še vedno ni tam, kot bi si Falconsi začeli, a sedaj gredo v pravo smer. V naslednjih tednih bo znano, če bodo lahko pri Atlanti nabirali zmage ali se bodo napake iz poletnih mesecev vlekle celo sezono.

4. Detroit Lions. 48-3. Res je, igrali so proti Kansas Cityju, a Lionse to ne zanima. Dolga leta so čakali na tako uspešno ekipo, sedaj jo imajo. V prvi četrtini so jim Chiefsi še sledili, kasneje so igrali le še igralci Detroita. Spored v naslednjih tednih ni pretežek in morda bodo Lionsi še podaljšali niz nepremaganosti.

5. Carolina Panthers. Kljub porazu je treba Pantherse še enkrat omeniti. Newton je znova podal za več kot 400 yardov in to proti Green Bayju. Postal je šele šesti QB v zgodovini, ki ima za sabo dve zaporedni tekmi z več kot 400 yardi. Na koncu je sicer znova sledil poraz, a verjetno v zgodovini ni bilo bolj navdušenih navijačev nad 0-2 ekipo kot so letos navijači Caroline.


0 x komentirano:

Objavite komentar