sobota, 24. september 2011

Najbolj zanimive tekme danes

Znova je tu sobota in z njo college football. Tudi ta teden nas čaka nekaj zelo zanimivih tekem in prav gotovo tudi nekaj presenečenj. Poglejmo seznam dvobojev, ki bodo danes najbolj zanimivi.

18.00
North Carolina @ Georgia Tech. Georgia Tech je doslej igrala zelo dobro, vendar jih sedaj čaka prva tekma znotraj konference. Gotovo bodo dosegli manj točk kot v prvih tekmah, vendar bo North Carolina v gosteh verjetno malce prekratka.

Notre Dame @ Pittsburgh. Notre Dame še naprej izgublja veliko žog, a sedaj ima eno zmago. Danes Irishi gostujejo pri Pittsburghu, ki je prejšnjič dopustil velik povratek Iowe in bo danes hotel popraviti vtis.

21.30
Arkansas @ Alabama. To bo ena izmed najbolj pomembnih SEC tekem letos. Alabama je bila pred sezono velik favorit in sedaj bodo morali to vsak teden potrditi. Arkansas je ena od ekip, ki jim lahko uniči sanje o še enem naslovu državnih prvakov.

Oklahoma State @ Texas A&M. Izjemno pomemben spopad znotraj Big 12. Zmagovalec bo ostal v bitki za naslov prvaka konference in za naslov prvaka države. Poraženec se bo moral zadovoljiti z ostanki.

Florida State @ Clemson. Še ena tekma znotraj konference, tokat ACC. Florida State se želi vrniti po porazu prejšnji teden, a Clemson je po zmagi prejšnjo soboto izjemno samozavesten. Vse je mogoče tokrat.

2.00
LSU @ West Virginia. Tekma je bolj pomembna za LSU, saj bi poraz močno zmanjšal možnosti za uvrstitev v BCS finale. WVU se tega zaveda in doma bodo izjemno motivirani. Napad Tigersov ni najboljši in domači lahko presenetijo.

4.30
USC @ Arizona State. USC bo sedaj imel lepo priložnost, da potrdi, če res spet sodi med najboljše. Arizona State ima dobro ekipo in po tej tekmi bo veliko znanega, za obe ekipi.


0 x komentirano:

Objavite komentar