četrtek, 8. september 2011

Napoved zmagovalcev, week 1

Pred začetkom sezone je čas za prvo napoved zmagovalca tekme. V naslednjih mesecih bom sproti objavljal napovedi vseh tekem, vsakič pa se mi bo pridružil eden od bralcev te strani. Ta teden bo to Vlado (znan tudi kot Rockstar). Za začetek le napoved uvodne tekme, ostalo sledi v nedeljo.

Saints @ Packers (tekma leta: #1)

Jure: Pričakujem tesno tekmo z odločitvijo v zadnji četrtini. Branilec naslova uvodne tekme naslednje sezone že dolgo ni izgubil, čas je za prekinitev niza. Zmaga za New Orleans, 27-17.

Vlado: Prva tekma sezone prinaša dvoboj zadnjih dveh prvakov. Gostitelj prve tekme sezone igrišča ni zapustil poražen zadnjih 11 dvobojev in tokrat ne bo nič drugače. Green Bay bo zmagal 24-16.


2 x komentirano:

Jure grdo si ustrelil mimo. Jasno je, da bodo Packersi letos še boljši kot lani (vsaj morali bi biti). Pa tak poznavalec :) Malo za šalo malo zares.

Izvoli v prihodnje napisati svojo napoved pa bomo primerjali. Po tekmi je lahko biti pameten. Itak pa je blo še sekundo pred koncem vse odprto, tako da to niti približno ni grdo faljena napoved.

Objavite komentar