nedelja, 11. september 2011

NFL: oddaje, prenosi

NFL nedelja je končno tu. Napovedi za današnje tekme sledijo malce kasneje, sedaj nekaj podrobnosti o današnjih prenosih. Začnimo z oddajami pred tekmami. Največja sprememba je, da bo ESPN po novem imel 3-urno oddajo pred prvo nedeljsko tekmo. Začetek torej ob 16.00, tudi na ESPN America. Nekaj sprememb je tudi v zasedbi te oddaje, saj bo po novem zraven tudi Bill Parcells. FOX in CBS začenjata ob 18.00, tu sprememb ni. Tudi pri NFL Network in NBC ni sprememb.

oddaje pred tekmami:
15.00: NFL Network
16.00: ESPN
18.00: FOX, CBS
1.00: NBC

Pri prenosih tekem večjih sprememb ni. Glavne ekipe ostajajo pri vseh TV postajah nespremenjene. Še najbolj drugače bo zgledal prenos na NFL Network, a tem začnejo šele čez dva meseca.

FOX in CBS bosta tudi tokrat prenašala vse tekme v nedeljskem večernem terminu. Vsaka TV postaja ima več komentatorskih ekip, tu je pregled, kako so razvrstili svoji najboljši dve danes.

FOX:
#1: NYG @ WAS: Joe Buck, Troy Aikman, Pam Oliver
#2: ATL @ CHI: Kenny Albert, Daryl Johnston, Tony Siragusa

CBS:
#1: PIT @ BAL: Jim Nantz, Phil Simms
#2: IND @ HOU: Greg Gumbel, Dan Dierdorff

Jutri bo s prvim prenosom tekme rednega dela začel tudi ESPN. Tradicionalno bosta za začetek na sporedu 2 tekmi, kasneje pa vsak ponedeljek ena. Komentatorska ekipa je tudi tam ista kot lani.


0 x komentirano:

Objavite komentar