torek, 20. september 2011

Tekma tedna, W2

Drugi teden je končan, tu je izbor za tekmo tedna. Vsak teden predstavim nekaj kandidatov, vi izberete zmagovalca. Za uvrsatitev med kandidate mora tekma imeti vsaj eno spremembo vodstva v drugem polčasu ali končno razliko manjšo od 11 točk.

Raiders @ Bills
V prvi polovici so Raidersi povedli že 21-3, a Billsi so se vrnili in v zadnji četrtini smo videli ogromno točk in kar pet sprememb vodstva, zadnji TD pa 14 sekund pred koncem.

Buccaneers @ Vikings
Še ena tekma z neverjetnim povratkom. Vikingsi so prevladovali v prvem polčasu (17-0). Bucsi so se v nadaljevanju zbudili, dosegli 3 TD, zadnjega v zadnji minuti.

Cardinals @ Redskins
Še ena tekma, ki ni bila odločena do zadnjih minut. Cardinalsi so vodili še dve minuti do konca. Redskinsi so s FG-jem prevzeli vodstvo. Gostje so imeli še nekaj možnosti, a so v naslednjem napadu izgubili žogo.

Cowboys @ 49ers
Prva tekma s podaljškom letos. 49ersi so vodili večino tekme, na koncu so se Cowboysi vrnili in v podaljšku izvedli napad za zmago.

Eagles @ Falcons
Povratek Vicka v Atlatno se je začel dobro za Eaglese. Po poškodbi tega QB-ja so pobudo prevzeli Falconsi in na koncu dosegli tesno zmago.


Katera je tekma tedna?


0 x komentirano:

Objavite komentar