petek, 10. junij 2011

Najboljše tekme sezone, preostanek

Ostal je še pregled preostanka sezone. Z začetkom petega tedna je izvenkonferenčnih tekem zelo malo, a vseeno se jih najde nekaj, ki bodo pritegnile precej pozornosti. Predstavljam dve od teh, ki sta vsaka na svoj način zelo zanimivi. Naslednjič še razvrstitev vseh predstavljenih tekem v skupni lestvici, vsekakor se nam obeta še ena odlična sezona.

Prejšnji pregledi: week 1 | week 2 | week 3 | week 4

USC @ Notre Dame, 22. oktober
Nekdaj vrhunski ekipi, ki sta zadnji dve leti prikazali le povprečno igro. USC še vedno pod vplivom snakcij, a tekma proti Notre Dame bo vsekakor pomembna. Kiffin bo počasi moral upravičiti svojo plačo, lani so Trojansi izgubili pet tekem, tudi proti Notre Dame (16-20). Irishi, na drugi strani, bodo letos igrali drugo sezono pod taktirko Kellyja. Lanska sezona je bila napredek (ND zmagal 7 od zadnjih 9) za to šolo glede na zadnja leta prej, a sedaj bo treba še višje, tekma proti USC bo ena pomembnejših v sezoni.

@

Florida @ Florida State, 26. november
Rivalska tekma obeh Florid, Gatorsi so lani visoko izgubili in pred novim trenerjem je sedaj pomembna naloga. Florido mora spet popeljati proti vrhu in seveda zmagati to tekmo. Seminolesi se bodo borili za finale svoje konference in poraz tako pozno v sezoni vsekakor ne bo dobrodošel. Morda bo ta tekma še pomembnejša, če bo katera od ekip zelo visoko na rankingu.

@


0 x komentirano:

Objavite komentar