nedelja, 19. junij 2011

Hawksi brez uspeha v Lendavi

foto: silverhawks.si
Ljubljana Silverhawksi so danes v Lendavi igrali četrto tekmo v letošnji sezoni lige CEFL. Zmaga bi jih že popeljala v finale, vendar so bili Budapest Wolves danes boljši, zmagali so 17-13. Ekipi prihodnji mesec čaka še ena medsebojna tekma, ki bo določila drugega potnika v finale.

Prvi polčas
V začetku sta prevladovali predvsem obe obrambi. Napad Silverhawksov si cel prvi polčas ni prigral kakšne vidne priložnosti. Wolvesi so imeli priložnosti tri. Prvo že v prvi četrtini po prestreženi žogi, ko je ljubljanski QB vrgel zelo slabo. V napadu so nato Madžari sredi rdeče cone igrali v četrtem poskusu in bili neuspešni. V drugi četrtini so gostje odigrali dva daljša napada. Prvega so končali domači s presteženo žogo, drugi pa se je tik pred iztekom časa končal z zadetim prostim strelom.

Drugi polčas
Silverhawksi so nadaljevanje začeli precej bolje in že v prvem napadu dosegli TD. Šlo je za tek globoko iz svoje rdeče cone vse do končne cone nasprotnika. Madžari so kmalu odgovorili z dolgo podajo, kateri je sledila kazen domačih in Wolvesi so se hitro znašli blizu končne cone, sledil je kratek tek za TD. Tudi v nadaljevanju go gostje prikazali več, predvsem v igri po zraku so bili precej boljši in v zadnji četrtini po podaji s TD-jem še povišali vodstvo. Sledil je zelo dober napad domačih, ko so se predvsem s tekom prebili do rdeče cone, nato pripravili formacijo za FG, a s trik akcijo dosegli TD. V zadnjem napadu so Wolvesi zadržali žogo v svoji posesti, Ljubljančani pa so vse timeoute porabili že prej in se več niso mogli rešiti.

13-17
EKIPA ZMAGE PORAZI
Vukovi Beograd 3 1
Budapest Wolves 2 2
Ljubljana Silverhawks 2 2
Istanbul Cavaliers 0 2





0 x komentirano:

Objavite komentar