sreda, 25. maj 2011

Najboljše tekme sezone, week 3

Na vrsti je pregled tretjega tedna najbolj zanimivih tekem letošnje sezone. Še vedno gre za tekme, ki niso na sporedu vsako sezono. Doslej smo spoznali pet izredno zanimivih tekem, ki si jih bomo ogledali septembra. Današnji seznam ponuja nove tri, ki jih ne gre zamuditi.

Pittsburgh @ Iowa, 17. september
Obe ekipi sta v sezoni 2009 naredili veliko. Pittsburgh je imel vse do zadnje akcije tiste sezone naslov prvaka konference v svojih rokah, a na koncu so se stvari hitro obrnile in prvak je postal Cincinnati. Morda še bližje zmagi v svoji konferenci je bila Iowa, vendar se je med eno zadnjih tekem poškodoval QB Stanzi in sledila sta dva poraza. Lanksa sezona je bila za oboje slabša, zato je ta tekma tako pomembna. Zmaga proti zelo solidnemu nasprotniku lahko močno pomega ekipi v nadaljevanju.

@

Ohio State @ Miami (FL), 17. september
Pomerili se bosta nekdaj zelo uspešni ekipi, ki pa zadnja leta nista več tam, kjer si želita. Ohio State je sicer večinoma blizu vrha, a v pomembnih tekmah več porazov kot zmag. Miami se že nekaj let išče, letos so zamenjeli trenerja in ta tekma bo njegova prva na domačem terenu. Zaradi kazni, bo pri gostujoči ekipi manjkalo pet pomembnih igralcev. Vsekakor zelo pomembna tekma za oboje. Ohio State vsako leto želi do finala, Miami mora končno začeti dobivati tudi te tekme.

@

Oklahoma @ Florida State, 17. september
Izredno zanimiva tekma. Oklahoma je imela lani nekaj težav, a vseeno zmagala konferenco Big 12. Florida State si po menjavi trenerja ni vzela odmora. Takoj uvrstitev v finalno tekmo konference ACC, kjer so bili malce prekratki. Tudi letos pričakujem pričakujem FSU blizu vrha, Oklahoma je pri vrhu vedno, tako da bo ta tekma izjemna. Verjetno malce bolj pomembna za Oklahomo, ki si znova želi v veliki finale.

@


0 x komentirano:

Objavite komentar