sobota, 7. maj 2011

Rex Ryan

Ta teden se zelo veliko govori o Ryanu, trenerju Jetsov, ki je v 2 letih s to ekipo dosegel več zmag v končnici kot katerikoli drug trener prej. Začelo se je kmalu po koncu nabora, ko je izšla njegova knjiga, v kateri je kar nekaj zelo ostrih izjav. Brez dlake na jeziku je spregovoril o nekaterih igralcih, o odnosu Jets-Giants v New Yorku in še marsikaj drugega je dodal. Med drugim tudi, da bi Jetsi premagali Packerse, če bi prišli do Super Bowla.

Še največ odzivov so prinesle izjave o rivalstvu Jets-Giants. Ryan je napisal, da bodo Jetsi zelo kmalu zmagali veliki finale in da bodo vsaj 10 let prva ekipa v mestu. Hitro se je odzval Justin Tuck, ki je poudaril, da on ima prstan, zelena ekipa pa SB-ja ni videla že več kot 40 let. Pa tudi glavni PR-ovec modrih ni ostal miren:


Rex je nato odgovoril po svoje, za konec tedna pa smo bili deležni še tega posnetka:


Vsekakor zelo zanimiv teden. Treba je priznati nekatere dosežke Rexu, a že velikokrat nas je liga NFL naučila, da se razmerja moči zelo hitro menjajo in kaj hitro se bodo tudi Jetsi znašli izven končnice, vse Ryanove napovedi pa se skoraj gotovo ne bodo ursničile.


0 x komentirano:

Objavite komentar