sobota, 14. maj 2011

Dve tekmi slovenskih ekip

Ta vikend bosta igrali dve slovenski ekipi. Začeli bodo Ljubljana Silverhawksi, ki nadaljujejo sezono v ligi CEFL. Čaka jih gostovanje pri Istanbul Cavaliers. Tekma bo odigrana danes, gre za prvo domačo tekmo te turške ekipe v ligi CEFL. Tekma zelo pomembna za obe ekipi, saj bi obema prva zmaga v letošnji sezoni prišla še kako prav.

EKIPAZMAGEPORAZI
Vukovi Beograd20
Budapest Wolves11
Istanbul Cavaliers01
Ljubljana Silverhawks01

Dan kasneje bodo na igrišče stopili Alp Devilsi. Nadaljuje se slovensko državno prvenstvo, tokrat v Zagrebu. To bo prva tekma za Zagreb Thunder na domačih tleh v slovenski ligi. S porazom bi se Alp Devilsi dokončno poslovili od možnosti za finale.

EKIPAZMAGEPORAZI
Ljubljana Silverhawks40
Zagreb Thunder21
Generals/Werewolves13
Alp Devils03


2 x komentirano:

Devilsi so me pa precej neprijetno presenetili letos. Kljub temu, da so se okrepili z nekaj člani Diggersov, niso naredili koraka naprej, kvečjemu kakšnega nazaj. Gledal sem sicer le njihovo tekmo proti SH, vendar glede na rezultate najbrž kar drži kar sem napisal.
Čestitke SH za zmago v Turčiji.Imam občutek da je ekipa kar kvalitetna,in lahko ponovi uspeh iz lanske sezone. Za kakšen korak naprej, pa bi potrebovali predvsem okrepitev na Coach poziciji....

Ne bi rekel da so naredili korak nazaj, so mogoče ostali tam kjer so bili, generalsi (seveda z veliko pomočjo werewolvesev) pa so naredili velik, velik korak naprej...Devilsom predvsem manjka QB, ta pozicijo pa vsi vemo kako je pomembna...Problem pa je seveda tudi obramba ki pušča preveč točk, upam da popravijo te "luknje" in da bo naslednje leto še bolj zanimivo prvenstvo...drugače pa go generals! :D

Objavite komentar